Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vervuiling

EGR! Nog een maatregel vanuit de overheid om de uitstoot van stikstof terug te brengen. Het EGR (Emission gas recirculation) leidt een deel van de uitlaatgassen (eventueel gekoeld) terug de verbrandingskamer in. Hierdoor daalt de verbrandingstemperatuur en daardoor ook de uitstoot van de stikstof. Op zich goed, we willen allemaal bijdragen aan een beter milieu, maar het heeft ook zijn nadelen.

Vooral de inlaten en het inlaatspruitstuk raken vervuild. Dit resulteert in verstoppingen, verminderde luchtaanvoer, vermogensverlies en een hoger verbruik. Wij komen dit dagelijks tegen en kunnen dit weer schoon krijgen. Het is de moeite waard om je auto te controleren. Dit houdt je motor gezond en je verbruik laag. Vergeet het gasklephuis vooral niet.

1 Comment

  • Post Author
    Peter Bowman
    Posted augustus 25, 2023 at 8:09 am

    Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore tefe.

Comments are closed.

WK Techniek

Onderhoud en Revisie op maat

Werkplaats

Tankval 11A2, 2408 ZC, Alphen aan den Rijn

info@wk-techniek.nl

Bedrijfsgegevens

Bank: NL19 SNSB 0864867239

Kamer van Koophandel: 85351121

BTW nummer: NL004086357B22

Social Media

© 2024 WK Techniek