Wie zijn wij

Graag stellen wij ons even voor:

Willem Geleijnse:altAoBq_ulo8VeJSqDgwQ0Uy7ca6fuMpm5UedJyaBHg331Z

Mijn naam is Willem Geleijnse en ik woon in Alphen aan den rijn. Na jaren in de autowereld te hebben gewerkt en alle facetten van de autotechniek doorlopen te hebben ben ik terecht gekomen in de werkplaats van Rijsbergen Alphen aan den Rijn. In 2013 heb ik van Rijsbergen de kans gekregen om de werkplaats over te nemen en deze als zelfstandig ondernemer voort te zetten en dit was de geboorte van WK Techniek. In oktober 2013 was het zover en heb ik de deuren geopend aan de Ondernemingsweg 10 , om de hoek bij Rijsbergen Alphen aan den Rijn. Inmiddels werkt Natascha nu ook al weer 6.5 jaar bij WK Techniek. Zij is verantwoordelijk voor de receptie en de gehele administratie. Kom gerust eens langs voor een kijkje in de werkplaats of om een bak koffie te drinken!

Natascha Hoogenboom:

Mijn naam is Natascha Hoogenboom en net als Willem woon ik ook in Alphen.
Na 7 jaar in de reiswereld gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb van Willem de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen bij WK Techniek.
Tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen moment spijt van gehad.
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de het opnemen van de telefoon, ontvangen van klanten, offertes maken voor de klanten en bij diversen leveranciers de juiste onderdelen binnenhalen tegen scherpe tarieven. Daarnaast verzorg ik de complete administratie.
Ook spring ik bij in de werkplaats om een extra handje te geven waar nodig.