Veel gestelde vragen

Remschijven afdraaien
Wij draaien remschijven af op een vaste bank. De schijven dienen gedemonteerd bij ons aangeleverd te worden.
Vanwege de coronatijd is het helaas niet mogelijk om erop te wachten of om een afspraak hiervoor te maken.
Omdat wij begrijpen dat er een brug vast staat proberen wij binnen 24 uur de schijven voor u klaar te hebben. Zodra wij de schijven klaar hebben geven wij u een telefoontje dat ze opgehaald kunnen worden.

Prijs voor cilinderkop revisie
Helaas is het niet mogelijk om telefonisch een prijs door te geven zonder dat wij de cilinderkop hebben gezien. Wij hanteren de volgende werkwijze;
Als de cilinderkop bij ons binnen komt word deze gewassen en zullen wij vacuüm meten op de kleppen. Aan de hand van deze informatie en de informatie betreffende de klacht waarom hij bij ons binnen komt maken wij een prijsofferte en word er contact met u opgenomen. Vanaf dit moment zijn er 2 opties. Optie 1 is u gaat akkoord met de offerte en wij gaan er mee aan de slag. Optie 2 is u gaat niet akkoord, wij berekenen dan onderzoekskosten a € 45,- exclusief btw. Op het moment dat wij u bellen met de offerte kunnen wij ook aangeven hoe lang wij nodig hebben voor betreffende revisie.

Remsegmenten voorzien van nieuwe voering
U kunt bij ons terecht om uw remsegmenten te laten voorzien van nieuwe voering. Hier geld geen standaard prijs voor. Dit is afhankelijk van de lengte en dikte van de voering die er voor nodig is. Gemiddeld genomen ligt de prijs tussen de € 15,- en € 25,- exclusief btw per segment.
Voor het bepalen van de dikte van de voering hebben wij de binnendiameter nodig van de trommel.

Betaling
Wij werken niet op rekening. U kunt bij ons contant betalen of pinnen bij het afhalen van uw onderdeel.