Recensies

Laat hier uw Recensie achter!

 

Website

★★★★★
Hoi toevallig kwamen we via FB hierop jullie website van WK techniek. we hebben jullie website bekeken, en zie hoe jullie bedrijf eruitziet. Ziet er keurig en verzorgt uit. Ook de website is erg duidelijk en overzichtelijk. Voor dit soort werkzaamheden lijkt me geen probleem om voldoende klandizie te krijgen en te houden. Hiervoor is vanzelf tijd nodig om een goede en uitgebreide klantenkring op te bouwen. Vanuit Deurne een groot succes toegewenst. Tante Truus en ome Gert. Otto de Visscherestraat 23 5751MP. Deurne.
- Gert

Cilinderkop revisie

★★★★★
Ik werk bij Autobedrijf Hamers en onze koppen die gereviseerd moeten worden breng ik altijd naar WK Techniek. Waarom WK Techniek? Omdat WK Techniek goedkoop is, vakwerk aflevert en zich altijd aan de afspraken houdt.
- Walter Amo

Snelle service

★★★★★
De Auto Aankoopmakelaar maakt regelmatig gebruik van de diensten van WK Techniek. Snelle service en vooral de haal en breng service is erg handig en scheelt veel tijd. Wij raden dit bedrijf zeker aan bij collega bedrijven en particulieren.
- De Auto Aankoopmakelaar

Super snelle service

★★★★★
Ook ik kwam WK techniek tegen op FB, ik ben daar geweest voor remschijven, snelle service klasse. Marcel Zitter
- Marcel Zitter

Zeker een aanrader!

★★★★★
Binnen zeer korte tijd mijn cilinderkop terug, helemaal als nieuw. Super netjes, en een hele goede service. Uitleg aan de telefoon was duidelijk en vriendelijk. Zeker een aanrader! Top!!
- Boudewijn van Kempen

topservice door vakmensen

★★★★★
Dinsdag mijn remschijven gebracht die bedrijven bij mij in de buurt niet konden afdraaien/vlakken. Bij binnenkomst gelijk een technische beoordeling gehad van Willem. Duidelijk een oude rot in het vak, zeer bekwaam en super klantvriendelijk. Later in de middag een bericht dat het gaat lukken! De volgende ochtend al gelijk een telefoontje gehad dat ze klaar waren. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Service met een grote "S" Zoek niet verder, WK Techniek is the place to be.
- Robert van Alphen

 

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content